Următorul smartphone Allview va fi X3 Soul Style; îl vedem astăzi într-un teaser oficial

1.681 ori
<b>Următorul smartphone Allview va fi X3 Soul Style; îl vedem astăzi într-un teaser oficial</b>Gama X Soul a celor de la Allview include numeroase terminale foarte atractive atât din punct de vedere al design-ului, cât și a specificațiilor tehnice. După modele ca X3 Soul și X3 Soul Lite, este acum rândul lui X3 Soul Style - telefon ce ni se

Următorul smartphone din portofoliul celor de la Allview va fi nimeni altul decât X3 Soul Style - model pe care îl putem vedea chiar astăzi într-un teaser oficial. Avem de-a face cu un terminal complet metalic ce arată chiar foarte bine, dar și de unele elemente ce nu le regăsim de obicei pe un produs din zona mid-range.

Ne referim la scanner-ul de amprente amplasat pe spate, o dotare cu adevărat binevenită. Ca specificații ne putem aștepta la un display de 5 - 5.2 inch cu rezoluție HD, la un procesor quad-core de 1.3 GHz și la 2 sau 3 GB memorie RAM. Desigur, vom primi conectivitate 4G LTE la bord, WiFi, Bluetooth și A-GPS.

Allview X3 Style ar trebui să ofere o pereche de camere foto similare cu cele întâlnite pe predecesorul său. Astfel, am putea primi un senzor frontal de 5 megapixeli și unul principal de 13 megapixeli și suport pentru captură video la rezoluție Full HD. Posibil ca Allview să anunțe noul telefon până la sfârșitul acestei luni. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×