Noul teaser LG confirmă faptul că modelul G4 va sosi cu un capac spate tapițat cu piele autentică

Autor:  | Publicat în:  LG 770 ori
<b>Noul teaser LG confirmă faptul că modelul G4 va sosi cu un capac spate tapițat cu piele autentică</b>După cum bine știți, &icirc;n mai puțin de 5 zile, mai precis pe data de 28 aprilie, cei de la LG vor dezvălui oficial flagship-ul pe 2015 numit LG G4. Pe l&acirc;ngă modificările aduse la capitolul hardware, vom vedea schimbări și pe partea de...

După cum bine știți, în mai puțin de 5 zile, mai precis pe data de 28 aprilie, cei de la LG vor dezvălui oficial flagship-ul pe 2015 numit LG G4. Pe lângă modificările aduse la capitolul hardware, vom vedea schimbări și pe partea de design, telefonul urmând a sosi și în versiuni cu capac spate tapițat cu piele.

Astăzi, sud-coreenii ne prezintă un nou teaser video, iar LG G4 nu se teme să se afișeze și el la posturi. Noul teaser dezvăluie un mic moment din procesul manual de fabricare a carcasei spate din piele autentică.

La mijlocul clipului putem vedea telefonul și din partea frontală, urmând ca în încheiere să fie prezentată gravarea logo-ului LG direct pe carcasa din piele. Printre specificațiile acestui device se numără un display QHD de 5.5 inch, 3 GB RAM, un procesor Snapdragon 808 și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu laser autofocus, OIS, bliț dual și deschidere f1.8.

Câteva fotografii realizate cu LG G4 le-am putut vedea acum câteva zile chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×