Motorola Moto X 2016 va avea de fapt două versiuni şi capace spate modulare; Cele două variante sunt Vector Thin şi Vertex

1.249 ori
<b>Motorola Moto X 2016 va avea de fapt două versiuni şi capace spate modulare; Cele două variante sunt Vector Thin şi Vertex</b>Din câte aflăm astăzi, se pare că Motorola Moto X 2016 va avea de fapt două versiuni diferite, dar și capace spate interschimbabile - păstrându-se astfel programul Moto Maker. Modelul de top va sosi cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB

Se pare că Motorola are o abordare de tip ziua şi scăparea, când vine vorba de viitorul său flagship. Sau mai bine zis flagshipuri, pentru că Venture Beat a descoperit că e vorba de două modele diferite. Ambele ar miza pe modularitate şi între timp a apărut şi fotografia de mai jos via HellomotoHK.

Tot ei prezentau zilele trecute şi o serie de imagini 3D cu telefoanele cele noi, iar azi prezintă panoul frontal, cu scanner de amprente la pachet şi orificii noi în zona de sus. Ele ar putea fi asociate unei camere frontale duale sau unei camere frontale cu blitz. Revenind la scăparea detaliată de Venture Beat, ei afirmă că noile telefoane vor purta numele de Vertex şi respectiv Vector Thin, ele având avantajul modularităţii.

E vorba despre capace spate interschimbabile care vor aduce noi funcţii handseturilor şi se vor ataşa la o serie de pini, în acea zonă pe care o asociam cu un difuzor până acum. Mai aflăm şi că telefoanele vor avea ecrane AMOLED de 5.5 inch, iar Vector Thin va fi bazat pe un ecran Quad HD şi va avea o talie incredibilă de doar 5.2 mm.

Tot el va aduce şi un procesor Snapdragon 820, 32 GB stocare şi 3 sau 4 GB RAM. Vertex adopta un ecran Full HD, procesor Snapdragon 625, 16 GB stocare şi 2 GB RAM sau 32 GB stocare şi 3 GB RAM. Avem parte şi de o cameră de 16 MP pe acest model, iar Vector are un senzor de 13 MP cu OIS şi focalizare laser.

Motorola a pregătit cel puţin 6 module pentru ataşat în spate, unele dintre ele cu difuzoare stereo la pachet, altele module de cameră, un pico proiector şi un capac rugged cu ataşament sub formă de lentilă wide angle.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×