Nuance Dragon ID prezintă deblocarea vocală pentru Android și o tehnologie de recunoaștere vocală fantastică (Video)

2.496 ori
<b>Nuance Dragon ID prezintă deblocarea vocală pentru Android și o tehnologie de recunoaștere vocală fantastică (Video)</b>Cei de la Nuance sunt deja faimoși pentru tehnologia lor de recunoaștere vocală și iată-i acum din nou cu o soluție interesantă pentru Android și anume Dragon ID. Aceasta permite deblocarea terminalelor Android prin comandă vocală și...

Cei de la Nuance sunt deja faimoși pentru tehnologia lor de recunoaștere vocală și iată-i acum din nou cu o soluție interesantă pentru Android și anume Dragon ID. Aceasta permite deblocarea terminalelor Android prin comandă vocală și recunoașterea vocii, după cum vedeți în clipul de mai jos.

Dragon ID îți permite să deblochezi smartphone-ul Android sau tableta folosind pur și simplu vocea. Tot ce trebuie să spună utilizatorul este "Hello Dragon" pentru a debloca terminalul sau Android, de exemplu. Ba mai mult decât atât, aplicația are rol de asistent personal precum Siri și vă poate anunța că ați primit mesaje în ultimele ore, afișând această listă de mailuri sau SMS-uri. în plus, Dragon ID pornește aplicații și administrează calendare fără probleme.

în acest demo video vedem cum aplicația îi spune utilizatorului dacă va întârzia sau nu la o întâlnire și îi arată și câte tweeturi și mailuri nu au fost citite încă. Apoi aplicația ajuta și la realizarea unei plăti cu mobilul pentru masa de prânz și la final lovitura de grație: recunoașterea a două voci distincte, pentru doi utilizatori pe același terminal. Nuance vrea să porteze Dragon ID și pe iOS și Windows Phone, dar mai e de lucru până acolo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×