E3 2012: Gameloft prezintă câteva jocuri interesante; Printre ele un nou Spider-Man și Asphalt 7 (Video)

1.647 ori
<b>E3 2012: Gameloft prezintă câteva jocuri interesante; Printre ele un nou Spider-Man și Asphalt 7 (Video)</b>în paralel cu Computex 2012, raiul tabletelor de nouă generație are loc și E3 2012, show-ul destinat gamerilor desfășurat în SUA. Jocurile pentru mobil și tableta ocupa un loc important la E3, astfel că nu mă miră să văd că Gameloft a avut...

în paralel cu Computex 2012, raiul tabletelor de nouă generație are loc și E3 2012, show-ul destinat gamerilor desfășurat în SUA. Jocurile pentru mobil și tableta ocupa un loc important la E3, astfel că nu mă miră să văd că Gameloft a avut un eveniment de lansare a nu mai puțin de 4 titluri noi.

E vorba despre The Amazing Spider-Man, Asphalt 7: Heat, Cosmic Colony și Kingdom & Lords. Jocurile vor fi disponibile pe iOS și Android, iar mai jos găsiți trailere pentru ele. The Amazing Spider-Man este jocul oficial bazat pe filmul cu același nume, unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. Am mai jucat un titlu Spider-Man pe Android și trebuie să recunosc că jocul arata aproximativ la fel, cel puțin ca orientare a camerei și sistem de luptă, dar grafică a evoluat.

Se cunoaște o evoluție a graficii și la Asphalt 7: Heat, mai ales la cursele nocturne. Nu o fi el un Ridge Racer sau NFS, dar titlul arată bine. Cosmic Colony este un joc de explorare spațială și stabilirea pe planete misterioase, adică un soi de tycoon pe care îl veți aprecia. Kingdoms & Lords este preferatul meu dintre aceste lansări, deoarece va permite să construiți castele, sate și să controlați soldați și armate întregi, luptând contra invaziei Regelui întunecat. Detalii în trailere!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×