ZTE Nubia Z11 Max va sosi cu o baterie de 4000 mAh și cu tehnologia NeoPower 2.0

829 ori
<b>ZTE Nubia Z11 Max va sosi cu o baterie de 4000 mAh și cu tehnologia NeoPower 2.0</b>Pe data de 7 iunie vom face cunoștiință cu phablet-ul ZTE Nubia Z11 Max, un terminal cu display Super AMOLED de 6 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652 și 4 GB memorie RAM. Pentru ca toate aceste elemente să funcționeze timp îndelungat, cei de

În prima săptămână a lunii iunie este așteptat și debutul lui ZTE Nubia Z11 Max, un phablet ce ne va oferi o cameră foto performantă, mai precis un senzor de 16 megapixeli cu bliț LED și numeroase moduri de captură. Nici autonomia nu este lasată pe planul secund, compania chineză urmând a ne oferi o unitate de 4000 mAh la pachet.

Prin intermediul unui teaser aflăm astăzi și faptul că telefonul va sosi cu o tehnologie specială denumită NeoPower 2.0. Aceasta vine să optimizeze atât partea software, cât și pe cea hardware tocmai pentru a îmbunătăți autonomia bateriei și oferi suport pentru încărcare rapidă.

Din câte putem înțelege din acest teaser, s-ar părea că procesul de încărcare va dura doar 25% din timpul destinat unei încărcări standard. Despre device știm deja faptul că ne va aduce un display Super AMOLED de 6 inch cu rezoluție Full HD, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×