Jolla lansează o ediţie limitată de smartphone Jolla C şi o comunitate dedicată Sailfish OS

996 ori
<b>Jolla lansează o ediţie limitată de smartphone Jolla C şi o comunitate dedicată Sailfish OS</b>Jolla continuă dezvoltarea lui Sailfish OS şi au lansat şi un program pentru dezvoltatori şi fani, numit Sailfish OS Community. El vine împreună cu anunţul legat de o ediţie limitată de telefon cu acest OS, numit Jolla C

Jolla părea să îşi fi găsit sfârşitul odată cu încheierea proiectului tabletei lor, care a eşuat, dar iată că firma încă există şi lansează produse... şi comunităţi. Se pare că finlandezii au făcut rost de finanţare recent şi au lansat o ediţie specială de smartphone.

Ei îşi continuă dezvoltarea lui Sailfish OS şi au lansat şi un program pentru dezvoltatori şi fani, numit Sailfish OS Community. El vine împreună cu anunţul legat de o ediţie limitată de telefon cu acest OS, numit Jolla C. Telefonul e disponibil exclusiv pentru cei care fac parte din comunitate şi e limitat la doar 1000 de unităţi.

În plus, se livrează doar în ţările UE, Elveţia şi Norvegia, începând cu luna iulie. Specificaţiile sunt mai degrabă low midrange şi sună astfel:

  • Display: 5 inch, HD
  • CPU: Qualcomm Snapdragon 212, quad core
  • RAM: 2 GB
  • Stocare: 16 GB, microSD
  • Camera: 8 MP spate/ 2 MP fata
  • Conectivitate: 4G LTE, WiFi, Bluetooth.
  • Baterie: 2500 mAh

Preţul sau este de 169 de euro, cel puţin în Finlanda, dar pe restul pieţelor nu a fost stabilit încă. Terminalul se livrează cu Sailfish OS 2.0 la bord şi anumiţi utilizatori vor primi în premieră noi variante de platformă în faze de beta testing.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×