ZTE Nubia X6, un gigant cu dotări de flagship și camera frontală de 13 MP

1.074 ori
<b>ZTE Nubia X6, un gigant cu dotări de flagship și camera frontală de 13 MP</b>Având în vedere avalanșa de terminale mobile din China, cu branduri care mai de care mai diferite, modele de top că ZTE Nubia X6 trec nevăzute din păcate. E vorba despre un phablet flagship aici, un uriaș cu diagonală de 6.44 inch. &nbsp; El...

Având în vedere avalanșa de terminale mobile din China, cu branduri care mai de care mai diferite, modele de top că ZTE Nubia X6 trec nevăzute din păcate. E vorba despre un phablet flagship aici, un uriaș cu diagonală de 6.44 inch.

El joacă în aceeași categorie ca și Xperia Z Ultra, dacă ne uităm la design și dotări. Terminalul măsoară 7.9 mm în grosime și este o "bestie" a selfie-urilor. Ce alt model mai știți care are camera în spate de 13 MP și camera frontala tot de 13 MP? Nubia X6 suporta o rezoluție Full HD și vine cu un procesor Snapdragon 801, plus 2 GB RAM. Există și o versiune cu preț mai mare și cu 3 GB RAM, dar și cu stocare de 128 GB.

ZTE Nubia X6

Camera sa din spate are parte de stabilizare optică și senzor Exmor RS, în vreme ce camera frontală vine cu BSI și deschidere F/2.2. Bateria lui Nubia X6 este o unitate de 4250 mAh, care ar fi bună și pe o tabletă de 7 inch, deci se descurcă bine pe acest device. în cele din urmă avem parte de două sloturi SIM și suport 4G LTE. Din păcate acest model nu vine cu KitKat la bord, ci doar cu Android 4.3, iar prețul sau pornește de la 485 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×