ZTE Nubia NX541J este certificat de TENAA; vine cu baterie de 4900 mAh

Autor:  | Publicat în:  ZTE 675 ori
<b>ZTE Nubia NX541J este certificat de TENAA; vine cu baterie de 4900 mAh</b>Cei de la TENAA au certificat de curând o nouă variantă pentru smartphone-ul Nubia Z11, dispozitiv ce urmează a fi lansat oficial pe data de 28 iunie. Acest nou terminal poartă numele de cod Nubia NX541J și printre punctele sale forte avem baterie de 4900

De curând agenția chineză TENAA a certificat și smartphone-ul ZTE Nubia NX541J, acesta urmând a fi cel mai probabil o versiune secundară a flagship-ului Nubia Z11 a cărui lansare este programată pentru data de 28 iunie. Interesant la noul terminal, este bateria sa de 4900 mAh ce se regătește la interiorul unei carcase cu grosime de 8.95 mm și greutate de 174 grame.

Avem un display Full HD de 5.5 inch la pachet, un procesor octa-core tactat la 1.95 GHz și 3 GB memorie RAM. Regăsim 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED ce poate filma la rezoluție Full HD, și un senzor frontal de 8 megapixeli pentru captura de tip selfie. 

Nu lipsește slotul dual-SIM de aici, și nici conectivitatea 4G LTE. Aflați că modelul standard Nubia Z11 ne va aduce un display similar de 5.5 inch și o baterie de 2900 mAh în schimb, carcasa sa urmând a măsura 7.75 mm în grosime și cântări 162 grame. Detalii despre preț vom primi la sfârșitul acestei luni odată cu debutul oficial.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×