Nubia Z17 va sosi cu procesor Snapdragon 835 la bord; o listare GeekBench confirmă dotarea

1.118 ori
<b>Nubia Z17 va sosi cu procesor Snapdragon 835 la bord; o listare GeekBench confirmă dotarea</b>După lansarea lui Z17 Mini se pare că firma chineză Nubia pregătește debutul variantei standard Z17, telefon ce astăzi își face apariția într-o listare marca GeekBench. Aflăm de aici faptul că noul handset va oferi dotări din zona flagship, el sosind cu

Cei de la Nubia anunțau cu scurt timp în urmă lansarea smartphone-ului Z17 Mini, terminal despre care ați putut afla mai multe din cadrul unui articol dedicat. În stilul caracteristic al brandului chinez, după modelul mini este rândul variantei standard să fie dezvăluită oficial - un indiciu în acest sens fiind proaspăta listare din cadrul GeekBench pe care o vedeți în captura de mai jos.

Nubia Z17

Telefonul apare aici cu numele de cod NX563J și descoperim că la interiorul său vom primi puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 tactat la o frecvență de 1.9 GHz. Exact ca HTC U 11 și Samsung Galaxy S8 și acest nou handset va opta pentru un chip de 4 GB memorie RAM. Sistemul de operare este Android 7.1.1 și ne așteptăm la interfața tipică brandului chinez aplicată peste.

Cât despre performanțele obținute în GeekBench, se menționează aici un scor de 1845 puncte în cadrul testului single-core, respectiv un scor de 6124 puncte la testul multi-core. Ca o speculație proprie, mă aștept ca ZTE Nubia Z17 să aducă și 64 GB de stocare, slot microSD, o baterie de 3300 - 3500 mAh și poate chiar o cameră duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×