Xiaomi Mi MIX 2 testat in benchmark-ul GeekBench, vine cu procesor Snapdragon 835 şi 6 GB RAM

3.501 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 2 testat in benchmark-ul GeekBench, vine cu procesor Snapdragon 835 şi 6 GB RAM</b>În baza de date GeekBench ajunge astăzi și smartphone-ul Xiaomi Mi Mix, terminal cu display edge-to-edge pe care îl așteptăm lansat până la final de an. Listarea indică faptul că handset-ul oferă un procesor Snapdragon 835 la bord, 6 GB memorie RAM

De multă vreme se discută despre succesorul lui Xiaomi Mi MIX, fără discuţii cel mai interesant telefon din 2016 la capitolul design. Am aflat că lucrează un designer reputat la acest Mi MIX 2, iar acum au apărut şi scăpări în benchmark-uri ale terminalului.

Xiaomi Mi Mix 2

Mi MIX cel nou se iveşte în faimosul GeekBench 4.1, etalând scoruri bunicele şi un procesor Snapdragon 835, operând în tandem cu 6 GB RAM. Terminalul fusese deja listat pe site-ul retailerului GearBest, cu dotări la pachet. Rulează Android 7.1.1 Nougat şi zvonurile menţionează printre dotările sale şi 128 GB sau 256 GB stocare, o cameră duală de 19 + 13 MP şi un ecran AMOLED de 6.4 inch.

Display-ul ar oferi o rezoluţie de 2540 x 1440 pixeli, iar Xiaomi MI MIX 2 ar include şi o baterie de 4500 mAh. Recent am văzut o fotografie cu un presupus Xiaomi Mi Note 3, care ar putea la fel de bine să fie să fie şi Mi MIX 2, pentru că identitatea sa nu era clară. Ce era clar totuşi e faptul că acel model scăpat cam copia Galaxy S8 la design.

Philippe Starck este designerul star care se ocupă de lookul lui Mi MIX 2 şi aşteptam cu nerăbdare să vedem fructul muncii sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×