Motorola Moto Z2 îşi face apariţia în GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 şi 4 GB RAM

1.110 ori
<b>Motorola Moto Z2 îşi face apariţia în GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 şi 4 GB RAM</b>Dintr-un motiv sau altul cei de la Motorola au anunțat cu scurt timp în urmă doar varianta Moto Z2 Play din noua serie de terminale modulare. Încă nu știm când va debuta modelul standard Moto Z2, dar specificațiile sunt cu siguranță cunoscute de mai

Dacă Motorola Moto Z2 Play a fost deja anunţat oficial, pe Moto Z2 încă îl aşteptăm, iar terminalul tocmai a apărut în benchmarkul GeekBench 4. Am văzut în ultima lună şi randări ale sale şi ar trebui să aibă un design destul de similar cu cel al lui Moto Z2 Play.

Moto Z2

Va fi evident un telefon modular, cu pini în spate pentru ataşarea acestor module. Cât despre apariţia în GeekBench, smartphone-ul vine cu procesor Snapragon 835, 4 GB RAM , dar şi rulând Android 7.1.1 Nougat. Zvonurile afirmă că vom avea o cameră duală în spatele acestui terminal, fiind de altfel o premieră pentru Motorola. De remarcat că Moto Z2 Play a venit cu o cameră singulară în spate.

Există şi o teorie ca de această dată vom primi o cameră selfie cu două blitzuri LED, nu doar unul ca la Moto Z. Scannerul de amprente frontal va fi prezent, cu un format similar cu al lui Moto G5 şi sunt curios dacă talia acestui smartphone va mai doborî recorduri, cum a făcut-o predecesorul Moto Z (sub 6 mm). Încă îl mai aşteptăm şi pe Moto Z2 Force să debuteze, nu doar pe acest Moto Z2.

În privinţa rezultatelor din GeekBench 4, aflaţi că scorurile sunt destul de apropiate de ce am văzut la Galaxy S8. Astfel avem un scor de 1879 puncte în testul single core şi 6503 în cel multi core. Galaxy S8 obţine între timp 1987 şi respectiv 6679 puncte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×