HTC U 11 apare listat în GeekBench; procesorul Snapdragon 835 este la posturi alături de 4 GB RAM

2.129 ori
<b>HTC U 11 apare listat în GeekBench; procesorul Snapdragon 835 este la posturi alături de 4 GB RAM</b>Încă puțin și putem începe numărătoarea inversă până la debutul lui HTC U 11, terminal ce se lansează oficial pe data de 16 mai în cadrul unui eveniment de presă organizat simultan în New York, Londra și Taipei. Am văzut anterior un teaser video, iar azi

Pe site-ul oficial HTC deja a început numărătoarea inversă până la debutul flagship-ului U 11, platformă unde va fi transmis cel mai probabil și evenimentul de lansare în regim de live streaming. Această conferință va avea loc pe data de 16 mai simultan în 3 orașe cheie din jurul lumii, acestea fiind Londra, New York și totodată Taipei.

HTC U 11

Se știa deja faptul că noul telefon urmează a oferi dotări de top precum procesorul Qualcomm Snapdragon 835, iar astăzi avem o confirmare a prezenței acestui chipset la bord. O listare marca Geekbench ne dezvăluie că într-adevăr SD835 se va afla integrat pe  U 11, procesor octa-core tactat la o frecvență de 1.9 GHz și însoțit de un chip de 4 GB memorie RAM care ar trebui să ofere o experiență potrivită în regim de multitasking.

HTC U 11 obține 1912 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 6137 puncte la testul multi-core - rezultate care totuși par mediocre comparativ cu cele pe care iPhone 8 le-ar fi bifat în cadrul aceluiașI benchmark. Vă amintim că noul HTC va oferi un design arătos, iar punctul principal de atracție va fi rama cu suport pentru gesturi tactile prin care vom putea acționa diverse funcții și accesa shortcut-uri.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×