Nubia Z9 este smartphone-ul cu display edge-to-edge pe care toți îl așteptam; iată cum arată acesta în imagini live

1.831 ori
<b>Nubia Z9 este smartphone-ul cu display edge-to-edge pe care toți îl așteptam; iată cum arată acesta în imagini live</b>Sharp Aquos Crystal a fost smartphone-ul care anul trecut ne-a impresionat prin design-ul său inedit ce integra un display edge-to-edge, concept care pare a prinde din ce &icirc;n ce mai mult printre producătorii de origine chineză. Astăzi avem ocazia...

Sharp Aquos Crystal a fost smartphone-ul care anul trecut ne-a impresionat prin design-ul său inedit ce integra un display edge-to-edge, concept care pare a prinde din ce în ce mai mult printre producătorii de origine chineză. Astăzi avem ocazia să admirăm câteva fotografii live cu un astfel de smartphone, și anume ZTE Nubia Z9.

Cu doar 10 zile înainte de anunțul oficial, smartphone-ul pregătit de ZTE se afișează în fotografii ce ne dezvăluie poate unul dintre cele mai atractive telefoane de pe piață văzut prin prisma panoului frontal cu margini aproape inexistente.

ZTE Nubia Z9

Din punct de vedere al design-ului privim asupra unui terminal ce preia oarecum unele elemente de la HTC, acestea fiind remarcate mai ales din spate. Tot pe partea din spate ne atrage atenția și un senzor de amprente aflat chiar sub camera foto, inserție ce va avea cu siguranță un cuvânt de spus.

Nubia Z9

După cum și modelul anterior Nubia Z7 sosea în 3 variante diferite, ne așteptăm că inițiativa producătorului să fie păstrată, urmând a avea atât o ediție Mini, una standard, cât și una de tip phablet cu display de 5.9 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×