BlackBerry Porsche Design P'9983 lansat oficial, încă un smartphone BlackBerry de lux

874 ori
<b>BlackBerry Porsche Design P'9983 lansat oficial, încă un smartphone BlackBerry de lux</b>BlackBerry a anunţat oficial lansarea lui Porsche Design P&#39;9983 Graphite, un telefon de lux care &icirc;l urmează pe P&#39;9983 cel standard, care a debutat toamna trecută. Handsetul vine "elemente din grafit cu look metalic" şi &icirc;n spate are...

BlackBerry a anunţat oficial lansarea lui Porsche Design P'9983 Graphite, un telefon de lux care îl urmează pe P'9983 cel standard, care a debutat toamna trecută. Handsetul vine "elemente din grafit cu look metalic" şi în spate are un strat din piele prelucrată manual.

În afară de mici modificări ale exteriorului, acest model de telefon păstrează mare parte din dotările predecesorului, inclusiv o tastatură full QWERTY, un display Super AMOLED de 3.1 inch, cu rezoluţie de 720 x 720 pixeli şi procesorul Snapdragon S4. La bord avem şi 2 GB RAM, 64 GB stocare, iar produsul va fi disponibil deja spre achiziţie în magazinele Porsche Design în următoarele săptămâni.

BlackBerry Porsche Design P9983 lansat oficial, încă un smartphone BlackBerry de lux

Şi operatorii şi retailerii vor începe să ofere preţiosul handset în curând, la un preţ de aproximativ 1950 de dolari. Personal mi se pare că pentru un fashion phone acest handset nu este prea arătos, ba chiar poate fi considerat butucănos şi butoanele sale fizice nu prea par comode.

BlackBerry Porsche Design P9983 lansat oficial, încă un smartphone BlackBerry de lux

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×