Numeroși posesori japonezi de Xperia Z4 scot la iveală problemele cu supraîncălzirea device-ului

1.764 ori
<b>Numeroși posesori japonezi de Xperia Z4 scot la iveală problemele cu supraîncălzirea device-ului</b>Lansat de cur&acirc;nd și pe plan internațional sub forma lui Z3+, iată că modelul de bază Xperia Z4 &icirc;nt&acirc;mpină aceleași probleme ca și HTC One M9, cele cauzate de procesorul Qualcomm Snapdragon 810. Acest chip octa-core dezvoltat de...

Lansat de curând și pe plan internațional sub forma lui Z3+, iată că modelul de bază Xperia Z4 întâmpină aceleași probleme ca și HTC One M9, cele cauzate de procesorul Qualcomm Snapdragon 810. Acest chip octa-core dezvoltat de Qualcomm se încălzește foarte mult în comparație cu alte procesoare de pe piață, iar astăzi și posesorii de Z4 ne confirmă acest lucru.

Ca dovadă stau numeroase postări de pe forumuri, site-uri, sau platforma de socializare Twitter, locații unde putem citi impresiile utilizatorilor despre acest nou device. Majoritatea dintre aceștia fac referire la faptul că Xperia Z4 se încinge mult prea rău, unii dintre ei susținând că telefonul lor are “febră”.

Numeroși posesori japonezi de Xperia Z4 scot la iveală problemele cu supraîncălzirea device-ului

Totuși, se pare că aceștia au fost atenționați înainte de achiziție direct din magazinele operatorilor ca și NTT DoCoMo, companie ce afișează un ghid de utilizare a telefonului în condițiile în care se încălzește excesiv. Vedem și faptul că telefonul abia trece de 45.000 puncte în AnTuTu, lucru ce poate semnala modificări aduse pe partea software (thermal-throttling).

Xperia Z4

De asemenea, câteva teste realizate în CPU-Z, scot la iveală faptul că temperaturile componentelor aflate la interior variază între 41.2 grade Celsius și 67.0 grade Celsius. Din câte se poate vedea, Qualcomm a dat-o grav în bară în acest an odată cu lansarea chip-ului Snapdragon 810..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×