Gionee anunţă oficial flagshipul Elife E8 şi modelul cu mega baterie Marathon M5; Iată specificaţii şi imagini!

1.638 ori
<b>Gionee anunţă oficial flagshipul Elife E8 şi modelul cu mega baterie Marathon M5; Iată specificaţii şi imagini!</b>După o &icirc;ndelungă perioadă de speculaţii şi debutul surpriză al lui Allview X2 Soul Pro&nbsp;&icirc;naintea modelului derivat Gionee, iată că şi firma chineză &icirc;şi anunţa produsul v&acirc;rf de gama: Gionee Elife E8. Acesta a debutat...

După o îndelungă perioadă de speculaţii şi debutul surpriză al lui Allview X2 Soul Pro înaintea modelului derivat Gionee, iată că şi firma chineză îşi anunţa produsul vârf de gama: Gionee Elife E8. Acesta a debutat în cadrul unui eveniment oficial astăzi, unde a poposit pe scenă şi modelul Marathon M5, ce aduce două baterii de 3000 mAh.

Lansarea a avut loc la Beijing, iar Elife E8 a fost principalul subiect de discuţie. El include un ecran de 6 inch Quad HD cu panou AMOLED şi la interior se afla celebrul procesor octa core MediaTek Helio X10, tactat până la 2 GHz. Alte dotări includ un GPU PowerVR 6200, 3 GB RAM şi 64 GB stocare. Terminalul aduce şi o cameră de 24 de megapixeli, capabilă să realizeze capturi la 120 de megapixeli prin interpolare. Sub ea se afla un scanner de amprente.

Aplicaţia camerei porneşte în doar 0.8 secunde şi vine cu "phase detection autofocus", care are nevoie doar de 0.08 până la 0.2 secunde pentru a focaliza. Avem la bord şi stabilizare optică, blitz dual tone şi captura video 4K. În schimb Marathon M5 se axează exclusiv pe funcţiile bateriei pentru a oferi o experienţă deosebită. El include o pereche de baterii de 3010 mAh, pentru o capacitate totală de 6020 mAh.

Gionee Marathon M5

Handsetul suportă şi încărcare rapidă, iar telefonul vine cu suport pentru încărcare duală, ceea ce înseamnă că ambele baterii se încarcă în acelaşi timp şi temperatura e menţinută scăzută. Gionee promite 4 zile de utilizare intensă pentru acest model, iar talia sa reuşeşte să rămână la doar 8.5 mm. În rest, M5 vine cu funcţii midrange obişnuite, inclusiv un ecran AMOLED 720p de 5.5 inch, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar şi o cameră principală de 13 MP şi una frontală de 5 MP.

Marathon M5 va costa 370 de dolari, iar vânzarea începe de pe 25 iunie, în vreme ce E8 costă 645 dolari şi va debuta de pe 15 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×