Nvidia lansează tableta Tegra Note, device de 7 inch cu CPU Tegra 4

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.408 ori
<b>Nvidia lansează tableta Tegra Note, device de 7 inch cu CPU Tegra 4</b>După ce a prezentat un prototip la Computex 2013 în iunie, iată că Nvidia anunță astăzi oficial versiunea finală a tabletei Tegra Note. Acesta este un device de 7 inch, cu procesor Tegra 4 la bord și preț de doar 199 de dolari. &nbsp; Tegra Note...

După ce a prezentat un prototip la Computex 2013 în iunie, iată că Nvidia anunță astăzi oficial versiunea finală a tabletei Tegra Note. Acesta este un device de 7 inch, cu procesor Tegra 4 la bord și preț de doar 199 de dolari.

Tegra Note vine cu un display IPS de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, procesor Tegra 4 quad core ARM Cortex A15, o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală VGA. Avem la dispoziție și un slot microSD, port micro HDMI, iar Nvidia afirma că Tegra Note va oferi în jur de 10 ore de viață a bateriei la playback video HD.

Nvidia Tegra Note

Alte dotări includ un port micro HDMI și o tehnologie numită DirectStylus, care asigură input cu sensibilitate la presiune chiar și cu ajutorul unui stylus low cost cu vârf subțire. Nvidia a promis și actualizări prompte over the air, atât pentru acest produs, cât și pentru alte tablete Tegra 4. Terminalul are parte și de accesorii, precum un slide cover, care poate fi folosit și că suport și că husa de protecție.

Nu avem încă o dată clară de lansare, dar Nvidia a promis un debut "în următoarele luni". De remarcat aici și prezența unor difuzoare frontale cu tehnologie Nvidia PureAudio și o cameră cu tehnologie Chimera, pentru fotografii de calitate. Tegra 4 permite și realizarea de filmări la 100 FPS și playback slow motion.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×