Tableta Nvidia Tegra Tab ajunge pe web sub formă de imagini: device de 7 inch cu stylus și CPU Tegra 4

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 906 ori
<b>Tableta Nvidia Tegra Tab ajunge pe web sub formă de imagini: device de 7 inch cu stylus și CPU Tegra 4</b>La lansarea procesorului Nvidia Tegra 4 cu multe luni în urmă, CEO-ul Nvidia a apărut pe scenă&nbsp;ținând în mână un prototip de tableta de 7 inch. La acel moment device-ul era unul menit doar pentru teste, dar iată că un terminal de acest gen...

La lansarea procesorului Nvidia Tegra 4 cu multe luni în urmă, CEO-ul Nvidia a apărut pe scenă ținând în mână un prototip de tableta de 7 inch. La acel moment device-ul era unul menit doar pentru teste, dar iată că un terminal de acest gen își face apariția și acum, în imaginile de mai jos.

Ele au ajuns pe web prin intermediul celor de la MyDrivers, care afirma că terminalul este unul axat pe gaming portabil, cu rol de companion pentru Shield. Tableta vine cu camera de 5 megapixeli în spate, port micro HDMI, port micro USB, jack audio și dacă ne uităm cu atenție la imagini vedem și semne ale unui slot microSIM și microSD.

Nvidia Tegra Tab

Numele provizoriu pentru acest produs este Nvidia Tegra Tab, iar textura din spatele sau îmi amintește ușor de cea a lui Nexus 7. Acest device este asociat și cu un stylus, având o fantă specială pentru acest accesoriu și probabil și software specializat de la Wacom sau alți parteneri. Din câte știu tabletele Toshiba de nouă generație scot în evidență funcțiile stylus pe care le oferă platforma Tegra 4.

Nvidia Tegra Tab

Așteptați-vă și la funcții de gaming avansate pe acest model, care încă nu e foarte clar dacă e doar un prototip intern sau un gadget pentru mase.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×