CEO-ul ASUS confirmă un MeMoFone de 5 inch și PadFone Mini cu ecran de 7 inch/telefon de 4 inch

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.023 ori
<b>CEO-ul ASUS confirmă un MeMoFone de 5 inch și PadFone Mini cu ecran de 7 inch/telefon de 4 inch</b>Printre produsele pe care le așteptăm la IFA 2013 și nu s-au concretizat se numără și ASUS MeMoFone și PadFone Mini. Ei bine, acestea au fost confirmate astăzi de către CEO-ul ASUS, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp; Jerry Shen, CEO...

Printre produsele pe care le așteptăm la IFA 2013 și nu s-au concretizat se numără și ASUS MeMoFone și PadFone Mini. Ei bine, acestea au fost confirmate astăzi de către CEO-ul ASUS, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Jerry Shen, CEO ASUS a confirmat numele viitoarelor produse în cadrul unei lansări a noului PadFone Infinity în Taiwan. Shen afirmă că ASUS va lansa un smartphone ASUS de 5 inch, acel MeMoFone pe care îl așteptam de ceva vreme fie la CES 2014, fie la MWC. Revenim în 2013 și aflăm că în perioada următoare se va lansa acel PadFone Mini, cu tableta de 7 inch la pachet cu smartphone de 4 inch.

Tot în cadrul aceluiași eveniment ASUS și-a crescut predicțiile pentru smartphone-uri Android livrate în 2013 la 1.5 milioane de unități. în cazul în care vă mirați ca ASUS vinde smartphone-uri, ei includ aici și FonePad-ul de 7 inch, care e trecut drept smartphone, având abilitatea de a realiza apeluri telefonice, printre altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×