Succesorul tabletei Nvidia Tegra K1 a fost anulat, detaliu dezvăluit de către FCC

760 ori
<b>Succesorul tabletei Nvidia Tegra K1 a fost anulat, detaliu dezvăluit de către FCC</b>La mijlocul lunii mai a acestui an, agenția americană FCC certifica o nouă tabletă pregătită de către cei de la NVIDIA - model așteptat pe piață drept succesor pentru Tablet K1. Acum însă, se pare că întreg proiectul a fost anulat, detaliu ce este dezvălu

În urmă cu 2 ani cei de la NVIDIA aduceau pe piață tableta SHIELD - un dispozitiv creat special pentru pasionații de jocuri video și care chiar vara trecută primea un upgrade sub forma lui Tablet K1. Au existat și detalii despre lansarea pe piață a unui nou model în acest an, dar se pare că întreg proiectul ar fi fost anulat cel mai probabil pe seama faptului că piața tabletelor se află într-o situație nu tocmai roz.

Nvidia Shield K2

Dacă vă amintiți, acest succesor pentru NVIDIA Tablet K1 a fost certificat de către agenția FCC chiar în luna mai a acestui an, fiind vorba despre un model cu numele de cod P2523 care ni se prezenta și într-o schiță. Certificarea doar a confirmat că tableta oferea conectivitate Wi-Fi ac 2.4 GHz/5 GHz și faptul că rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Acum însă, aflăm că NVIDIA a trimis o cerere de revocare pentru certificarea obținută, tableta fiind astfel anulată pe seama unor motive legate de business. Tableta era așteptată la pachet cu un procesor Tegra X1, cu 3 GB memorie RAM și cu un display ce oferea o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×