Succesorul tabletei Nvidia Tegra K1 a fost anulat, detaliu dezvăluit de către FCC

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 731 ori
<b>Succesorul tabletei Nvidia Tegra K1 a fost anulat, detaliu dezvăluit de către FCC</b>La mijlocul lunii mai a acestui an, agenția americană FCC certifica o nouă tabletă pregătită de către cei de la NVIDIA - model așteptat pe piață drept succesor pentru Tablet K1. Acum însă, se pare că întreg proiectul a fost anulat, detaliu ce este dezvălu

În urmă cu 2 ani cei de la NVIDIA aduceau pe piață tableta SHIELD - un dispozitiv creat special pentru pasionații de jocuri video și care chiar vara trecută primea un upgrade sub forma lui Tablet K1. Au existat și detalii despre lansarea pe piață a unui nou model în acest an, dar se pare că întreg proiectul ar fi fost anulat cel mai probabil pe seama faptului că piața tabletelor se află într-o situație nu tocmai roz.

Nvidia Shield K2

Dacă vă amintiți, acest succesor pentru NVIDIA Tablet K1 a fost certificat de către agenția FCC chiar în luna mai a acestui an, fiind vorba despre un model cu numele de cod P2523 care ni se prezenta și într-o schiță. Certificarea doar a confirmat că tableta oferea conectivitate Wi-Fi ac 2.4 GHz/5 GHz și faptul că rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Acum însă, aflăm că NVIDIA a trimis o cerere de revocare pentru certificarea obținută, tableta fiind astfel anulată pe seama unor motive legate de business. Tableta era așteptată la pachet cu un procesor Tegra X1, cu 3 GB memorie RAM și cu un display ce oferea o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×