Nvidia postează pe blog detalii despre consola portabilă Project Shield și istoricul său de 10 ani

1.377 ori
<b>Nvidia postează pe blog detalii despre consola portabilă Project Shield și istoricul său de 10 ani</b>Unul dintre cele mai interesante produse de la CES 2013 a fost consola portabilă Nvidia Project Shield. Se pare că istoricul acestei console e mai bogat decât credeați și Nvidia a investit mult în acest proiect, care include noul procesor Nvidia...

Unul dintre cele mai interesante produse de la CES 2013 a fost consola portabilă Nvidia Project Shield. Se pare că istoricul acestei console e mai bogat decât credeați și Nvidia a investit mult în acest proiect, care include noul procesor Nvidia Tegra 4. Acest sistem de gaming portabil implica un mecanism de control ce amintește ușor de joystick-ul unui Xbox 360 și aduce și Android în această combinație.

Ideea unei astfel de console datează de 10 ani se pare, iar Shield trebuia să fie inițial un controller de gaming cu Android. Apoi Nvidia s-a gândit să îi atașeze un display și să integreze cel mai nou chipset Tegra la bordul său. în postarea de pe blogul sau, Nvidia vorbește și despre primele 2 prototipuri finale pe care le-au prezentat CEO-ului Nvidia, Jen-Hsun cu câteva săptămâni înainte de CES 2013. Primul prototip a fost asamblat la începutul lui 2012, când proiectul era în stadiul în care implica doar un controller atașat la un smartphone prin componente de lemn.

Nvidia postează pe blog detalii despre consola portabilă Project Shield și istoricul sau de 10 ani

Mai aflăm și că Project Shield nu e doar capabil de gaming, ci și de streaming pentru un titlu cu grafică modernă precum Crysis. Utilizatorii de PC-uri cu plăci video Nvidia GeForce GTX 650 sau versiuni ulterioare vor putea face streaming de pe PC-urile lor pe consolă, chiar și pentru jocuri de ultimă oră, se pare. Mai multe detalii despre istoricul proiectului pe blogul Nvidia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×