iPad 5 va folosi tehnologia de display a lui iPad Mini pentru a fi mai subțire

Autor:  | Publicat în:  Apple 893 ori
<b>iPad 5 va folosi tehnologia de display a lui iPad Mini pentru a fi mai subțire</b>Digitimes, cei care au surse la toate marile companii hardware au aflat o informație interesantă despre iPad 5. Se pare că viitoarea tableta Apple cu ecran de 9.7 inch va folosi un ecran touch G/F2 (DITO), aceeași tehnologie folosită și pe iPad...

Digitimes, cei care au surse la toate marile companii hardware au aflat o informație interesantă despre iPad 5. Se pare că viitoarea tableta Apple cu ecran de 9.7 inch va folosi un ecran touch G/F2 (DITO), aceeași tehnologie folosită și pe iPad Mini, cu scopul de a menține tableta mai subțire.

Ideea este de a folosi o structură de tip peliculă pentru panoul touch, micșorând pe cât posibil grosimea acestei componente. Actualele modele iPad folosesc o structură G/G, iar trecerea la G/F2 pare a fi o soluție mai bună decât One Glass Solution (OGS), pe care am văzut-o și pe câteva modele Windows 8 recent. Furnizorii de componente pentru iPad 5 vor fi aceiași cu cei pentru iPad Mini, japonezii de la Nitto ocupându-se de peliculă necesară și Nissha Printing de modulele touchscreen.

Taiwanezii de la TPK se vor ocupa de laminarea terminalului, iar LG Display și Sharp vor furniza panourile pentru tablete. Toți acești parteneri Apple vor trebui să pună la dispoziție cam 4-5 milioane de unități pe lună în 2013, pentru a asigura stocuri bune în perioada de vânzare a lui iPad 5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×