Nvidia va lansa Tegra 3+ cu suport LTE in 2013

800 ori
<b>Nvidia va lansa Tegra 3+ cu suport LTE in 2013</b>știți probabil că HTC One X-ul din Europa are o variantă americană numită HTC One XL, care pe lângă suportul LTE aduce și un nou procesor. HTC a înlocuit procesorul quad-core Nvidia Tegra 3 cu un dual core Snapdragon S4 deoarece Tegra 3 nu...

știți probabil că HTC One X-ul din Europa are o variantă americană numită HTC One XL, care pe lângă suportul LTE aduce și un nou procesor. HTC a înlocuit procesorul quad-core Nvidia Tegra 3 cu un dual core Snapdragon S4 deoarece Tegra 3 nu oferă suport pentru standardul LTE de la AT&T. Ei bine, acum Nvidia se pare vine cu o soluție: Tegra 3+.

Prin intermediul noului Tegra 3 upgradat, Nvidia va oferi un rival pe măsură procesorului de la Qualcomm, dar și unul care suportă standardul LTE AT&T și nu numai. Acest procesor are nume de cod Grey și va sosi pe piața de-a lungul acestui an. Michael Rayfield, general manager Nvidia pe secțiunea Mobile afirma că deși Tegra 3+ va sosi către finalul anului, integrarea LTE va fi primită de abia la începutul lui 2013. Partea bună e că nu mai trebuie să așteptăm Tegra 4 pentru a avea telefoane performante, dar și cu suport pentru conectivitate de ultimă oră.

Nu că asta ne-ar afecta prea rău pe noi în România, care încă așteptăm să înceapă dezvoltarea rețelelor 4G. Ar fi interesant că Samsung să lanseze mult-așteptatul sau Galaxy S III cu un procesor quad core Exynos care să suporte totuși LTE, o lovitură grea pentru Nvidia, mai ales că Exynos-ul e gata să ajungă și la alți producători. Un exemplu e Meizu, care va lansa un telefon quad core cu un CPU Exynos. Oare va începe Samsung să conteze că mare producător de procesoare în detrimentul Qualcomm, Nvidia și poate chiar Intel?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×