Nvidia va lansa Tegra 3+ cu suport LTE in 2013

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 764 ori
<b>Nvidia va lansa Tegra 3+ cu suport LTE in 2013</b>știți probabil că HTC One X-ul din Europa are o variantă americană numită HTC One XL, care pe lângă suportul LTE aduce și un nou procesor. HTC a înlocuit procesorul quad-core Nvidia Tegra 3 cu un dual core Snapdragon S4 deoarece Tegra 3 nu...

știți probabil că HTC One X-ul din Europa are o variantă americană numită HTC One XL, care pe lângă suportul LTE aduce și un nou procesor. HTC a înlocuit procesorul quad-core Nvidia Tegra 3 cu un dual core Snapdragon S4 deoarece Tegra 3 nu oferă suport pentru standardul LTE de la AT&T. Ei bine, acum Nvidia se pare vine cu o soluție: Tegra 3+.

Prin intermediul noului Tegra 3 upgradat, Nvidia va oferi un rival pe măsură procesorului de la Qualcomm, dar și unul care suportă standardul LTE AT&T și nu numai. Acest procesor are nume de cod Grey și va sosi pe piața de-a lungul acestui an. Michael Rayfield, general manager Nvidia pe secțiunea Mobile afirma că deși Tegra 3+ va sosi către finalul anului, integrarea LTE va fi primită de abia la începutul lui 2013. Partea bună e că nu mai trebuie să așteptăm Tegra 4 pentru a avea telefoane performante, dar și cu suport pentru conectivitate de ultimă oră.

Nu că asta ne-ar afecta prea rău pe noi în România, care încă așteptăm să înceapă dezvoltarea rețelelor 4G. Ar fi interesant că Samsung să lanseze mult-așteptatul sau Galaxy S III cu un procesor quad core Exynos care să suporte totuși LTE, o lovitură grea pentru Nvidia, mai ales că Exynos-ul e gata să ajungă și la alți producători. Un exemplu e Meizu, care va lansa un telefon quad core cu un CPU Exynos. Oare va începe Samsung să conteze că mare producător de procesoare în detrimentul Qualcomm, Nvidia și poate chiar Intel?

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×