O grămadă de iPhone-uri 5C puse la Încărcat fotografiate În China

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.758 ori
<b>O grămadă de iPhone-uri 5C puse la Încărcat fotografiate În China</b>Imaginea de mai jos ne prezintă o mulțime de telefoane ce par a fi iPhone-uri 5C, care sunt puse la încărcat cu ecranul pornit. Inițial sursa acestei scăpări a afirmat că e vorba de fapt despre telefoane clonate, dar apoi s-a descoperit faptul că...

Imaginea de mai jos ne prezintă o mulțime de telefoane ce par a fi iPhone-uri 5C, care sunt puse la încărcat cu ecranul pornit. Inițial sursa acestei scăpări a afirmat că e vorba de fapt despre telefoane clonate, dar apoi s-a descoperit faptul că poza a fost postată chiar dintr-o fabrică Pegatron din Shanghai.

Pegatron este unul dintre marii producători hardware care se ocupă de terminalele Apple, pe lângă aportul celor de la Foxconn. Conform postărilor de pe rețeaua de socializare chineză Sina Weibo, persoana care a făcut fotografia a fost angajată la fabrică în iulie. Aceeași persoană, o domnișoară, aparent afirmă că la fabrica sa se produce și Mac Mini.

Imaginea a fost postată și cu un mesaj, care afirmă că "iPhone 5C cel low end va fi lansat în China în septembrie și nu arată diferit față de Xiaomi Phone 2". Dacă asta nu e motiv de concediere, atunci nimic nu e... în fine, pentru cei care se întreabă ce se întâmplă în această fotografie, e vorba despre controlul calității, iar handseturile sunt puse la "încălzit" înainte să fie ambalate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×