Motorola pregătește și un Developer Edition al lui Moto X, confirmat pe site-ul oficial

Autor:  | Publicat în:  Motorola 921 ori
<b>Motorola pregătește și un Developer Edition al lui Moto X, confirmat pe site-ul oficial</b>înainte să avem un Moto X Google Edition sau chiar un telefon Motorola Nexus, producătorul american va lansa o variantă Developer Edition a handsetului. Confirmarea vine chiar de pe site-ul oficial Motorola. &nbsp; Terminalul va adopta un look unic...

înainte să avem un Moto X Google Edition sau chiar un telefon Motorola Nexus, producătorul american va lansa o variantă Developer Edition a handsetului. Confirmarea vine chiar de pe site-ul oficial Motorola.

Terminalul va adopta un look unic față de restul modelelor, probabil cu un material și imprimeu inedit în zona din spate și va sosi cu 32 GB memorie internă. în plus, handsetul va avea și un bootloader deblocabil, iar restul dotărilor va rămâne la fel. Vă reamintesc că acest telefon a fost anunțat oficial la începutul lunii și a început să fie comercializat de către operatorii americani în această săptămână.

Acest telefon vine cu slot nano SIM, ecran AMOLED de 4.7 inch, cu rezolutie 720p, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB memorie internă și o cameră de 10 megapixeli cu bliț LED. El rulează Android 4.2.2 și folosește un CPU dual core Snapdragon S4 Pro de 1.7 GHz. Oare cât mai avem de așteptat până apare și un Google Edition pentru Moto X?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×