Moto X disecat de iFixit: folosește mult adeziv și ni se dezvăluie și sistemul de procesare X8

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.283 ori
<b>Moto X disecat de iFixit: folosește mult adeziv și ni se dezvăluie și sistemul de procesare X8</b>Primul smartphone care reprezintă cu adevărat fructul colaborării dintre Motorola și Google este Moto X, lansat la începutul acestei luni. Handsetul a trecut prin clasica disecție de la iFixit, detaliată în imaginea de mai jos. &nbsp; Terminalul...

Primul smartphone care reprezintă cu adevărat fructul colaborării dintre Motorola și Google este Moto X, lansat la începutul acestei luni. Handsetul a trecut prin clasica disecție de la iFixit, detaliată în imaginea de mai jos.

Terminalul este disponibil prin operatorul AT&T de ieri și astăzi aflăm câteva detalii interesante despre hardware-ul său. iFixit afirma că smartphone-ul este bine închegat, dar s-a folosit prea mult adeziv pentru a ține componentele bine fixate. Motorola a acoperit complet procesorul, RAM-ul și celelalte chipuri care se afla lângă procesorul dual core.

Motorola Moto X dezasamblat

De obicei le găsim pe aceastea într-o zonă deschisă, dar pe Moto X ele sunt acoperite și marcate cu eticheta "X8 MobileComputing System". știm că acest sistem include două core-uri pentru procesare, un GPU quad core pentru grafică și alte două core-uri pentru procesarea contextuală și de limbaj. iFixit da de obicei și un scor pentru reparabilitatea handsetului, dar în acest caz Moto X nu a primit încă o notă, deoarece experții mai au de lucrat la el, pentru a desface absolut tot.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×