Xiaomi Mi2S lansat oficial, smartphone din China, cu scor mai bun În benchmarkuri decât Galaxy S4

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 2.663 ori
<b>Xiaomi Mi2S lansat oficial, smartphone din China, cu scor mai bun În benchmarkuri decât Galaxy S4</b>Xiaomi e subiect de știri din nou, de această dată nu prin flagshipul Mi3, ci printr-un telefon care tocmai a fost lansat astăzi: Xiaomi Mi2S. Acest terminal e dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600, optimizat atât de bine încât întrece...

Xiaomi e subiect de știri din nou, de această dată nu prin flagshipul Mi3, ci printr-un telefon care tocmai a fost lansat astăzi: Xiaomi Mi2S. Acest terminal e dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600, optimizat atât de bine încât întrece Samsung Galaxy S4 și al său CPU în benchmark-uri.

Xiaomi Mi2S e bazat pe un procesor Snapdragon 600 quad core de 1.7 GHz (Krait 300), care atinge un scor record de 25.913 puncte în AnTuTu. Astfel, scorul este mai mare decât cel de 25.446 puncte înregistrat de Samsung Galaxy S4, deși diferența e foarte mică. Mai impresionant e prețul acestui terminal, care costă doar 322 dolari fără abonament.

Xiaomi Mi2S vine în două variante: una de 16 GB cu camera de 8 megapixeli și prețul menționat mai sus și una de 32 GB cu camera de 13 megapixeli și preț de 370 de dolari. Ca bonus, telefonul rulează foarte apreciatul ROM Custom MIUI, bazat pe Android. Alte dotări ale acestui model includ 2 GB RAM și un display de 4.3 inch 720. Mi2S reprezintă o definiție a raportului excelent calitate-pret, dacă mă întrebați pe mine și ar fi cazul că și retailerii și operatorii de la noi să facă o încercare să ne ofere acest super produs.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×