O imagine cu Noul iPad și conectorul Lightning

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.022 ori
<b>O imagine cu Noul iPad și conectorul Lightning</b>Un blog tech din dot com considerat o sursă de încredere a postat o imagine cu carcasa iPad și se vede clar și portul Lightning, prezentat în premieră la iPhone 5. Au circulat multe informații în ultima vreme cum că Apple ar pregăti un iPad cu...

Un blog tech din dot com considerat o sursă de încredere a postat o imagine cu carcasa iPad și se vede clar și portul Lightning, prezentat în premieră la iPhone 5. Au circulat multe informații în ultima vreme cum că Apple ar pregăti un iPad cu îmbunătățiri minore printre care se numără și adoptarea acestui conector.

Apple ar trebui să prezinte și iPad Mini în viitorul apropiat. Sunt vechiculate și prețurile, ar porni de la 329 dolari în SUA. S-ar poziționa între iPod Touch - 299 dolari, iPad 2 de 16 GB - 399 dolari. Versiunile superioare ca spațiu de stocare față de variantă de bază vor costa 100 de dolari în plus - 429 dolari și 529 dolari.

Observați diferența de preț dintre iPad Mini și Google Nexus 7 sau Kindle Fire HD care pornesc de pe la 199 dolari.

Despre iPad Mini se spune că va integra un display de 7.85 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli și specificațiile preluate de la iPad 2. Vom vedea dacă aceste informații sunt de încredere, dacă sunt veridice ca și cele de la iPhone 5 care s-au respectat în totalitate.

Mi se pare plauzibil ca lansarea iPad Mini să aducă un refresh minor la iPad din a treia generație.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×