O interfață incredibilă pentru Android: Kite UI, o surpriză plăcută din partea comunității XDA (Video)

2.103 ori
<b>O interfață incredibilă pentru Android: Kite UI, o surpriză plăcută din partea comunității XDA (Video)</b>Comunitatea dezvoltatorilor software de pe XDA a creat de-a lungul timpului o serie de ROM-uri și softuri foarte utile și impresionante, dar acum lucrurile trec la un nivel cu totul nou, ei dorind să schimbe experiența Android. Cum? Printr-o...

Comunitatea dezvoltatorilor software de pe XDA a creat de-a lungul timpului o serie de ROM-uri și softuri foarte utile și impresionante, dar acum lucrurile trec la un nivel cu totul nou, ei dorind să schimbe experiența Android. Cum? Printr-o interfață inovatoare, numită Kite UI.

O puteți admira în acțiune mai jos și trebuie să recunoaștem că acest concept este foarte promițător, iar dacă rezultatul final va semăna cu ceea ce se vede în clip atunci iOS și Windows Phone 7 au probleme mari. în acest moment dezvoltatorii încă lucrează la interfață și cauta doritori care să îi ajute.

Dacă vă considerați îndeajuns de abil pentru a face parte din această inițiativă, nu ezitați să trimiteți un mesaj membrului Liquidice de pe XDA Developers.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×