iOS 5 va include meniuri circulare pop-up? Un nou patent Apple oferă indicii

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.663 ori
<b>iOS 5 va include meniuri circulare pop-up? Un nou patent Apple oferă indicii</b>Este o săptămână a patentelor Apple, se pare, după ce am văzut o tabletă convertibilă și indicii cu privire la iPad 2. Ei bine iată că de această dată este vorba de un patent software, unul care ar putea fi folosit pentru iOS 5 și care aduce...

Este o săptămână a patentelor Apple, se pare, după ce am văzut o tabletă convertibilă și indicii cu privire la iPad 2. Ei bine iată că de această dată este vorba de un patent software, unul care ar putea fi folosit pentru iOS 5 și care aduce o schimbare majoră în interfața platformei mobile Apple.

Trebuie să recunoaștem că lookul general al lui iOS nu s-a schimbat foarte mult din 2007 și nici experiența oferită utilizatorului, cu mici îmbunătățiri pe alocuri. Ei bine, de această dată gigantul din Cupertino dorește să adauge meniuri pop-up circulare pe iPad, iPod Touch și iPhone. Dacă le vom găsi în iOS 5 sau nu, asta rămâne de văzut.

în noul său patent, Apple prezintă o metodă prin care adăugă meniuri circulare în UI-ul sau, acestea făcându-și apariția de îndată ce sunt activate. Spre exemplu, dacă țineți degetul apăsat pe ecran, pe o fotografie, veți activa un meniu pop-up circular care vă va oferi opțiuni utile, ce pot fi activate imediat.

Acesta este deocamdată doar un patent, deci nu vă faceți speranțe prea mari, căci știm cu toții că Apple vrea să strângă cât mai multe patente, pentru a se feri de procese.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×