O nouă tabletă LG cu suport LTE primește certificarea FCC, rămâne un model misterios: LG LK430

Autor:  | Publicat în:  LG 570 ori
<b>O nouă tabletă LG cu suport LTE primește certificarea FCC, rămâne un model misterios: LG LK430</b>Un nou device misterios LG a apărut în această săptămână la FCC, după ce a primit certificarea oficială. E vorba despre tableta LG LK430, care pare a fi un model LTE și despre care nu știm mare lucru în acest moment. &nbsp; De menționat...

Un nou device misterios LG a apărut în această săptămână la FCC, după ce a primit certificarea oficială. E vorba despre tableta LG LK430, care pare a fi un model LTE și despre care nu știm mare lucru în acest moment.

De menționat faptul că LG nu a mai lansat tablete noi de ceva vreme și nici la CES nu a adus un terminal cu diagonală mare, ci doar telefonul G Flex 2. încă așteptăm o tabletă flagship de la sud coreeni, care în 2014 s-au mulțumit să propună modele midrange cu funcțiile software unice de pe seria LG G. MWC ne-ar putea aduce noi tablete de acest gen, dar hai să revenim la LK430.

Conform documentelor FCC, produsul vine cu suport pentru benzile LTE ale operatorului Sprint, deci e menit pentru piața americană. Aflați că tabletele cu nume de cod ce conține "-400" erau cele LG G Pad 7.0, iar "-410" îl reprezenta pe LG G Pad 7.0 LTE. Modelul "-430" e probabil apropiat de acestea două, iar în cel mai rău caz ar putea fi doar un banal LG G Pad 7.0 LTE pentru Sprint.

Ca fapt divers un produs cu nume de cod LG LK450 este un televizor Full HD de 42 inch, deci nu ne ajută prea mult la descifrarea codului.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×