O nouă randare ne prezintă smartphone-urile Moto Z2 Force și Moto Z2 Play; cel din urmă vine cu o cameră foto singulară

965 ori
<b>O nouă randare ne prezintă smartphone-urile Moto Z2 Force și Moto Z2 Play; cel din urmă vine cu o cameră foto singulară</b>Zilele trecute am avut parte de un leak major marca Motorola, fiind dezvăluite slide-uri pe care compania le-a prezentat oficial în cadrul unui eveniment desfășurat la nivel intern. Am aflat ce terminale sunt pregătite pentru acest an și totodată faptul

Weekend-ul ce tocmai a trecut ne-a adus un leak major marca Motorola, pe web fiind dezvăluite imagini ale unor slide-uri oficiale pe care compania le-a prezentat în cadrul unui eveniment desfășurat la nivel intern. Am aflat detalii despre Moto X4, dar și despre celalalte smartphone-uri Moto ce sunt pregătite pentru lansare în acest an, asta pe baza unui roadmap pe care l-ați putut vedea chiar aici.

Continuă scăpările și astăzi avem ocazia să vedem smartphone-urile Moto Z2 Force și Moto Z2 Play prezentate unul lângă altul într-o nouă randare. Ce remarcăm de aici este că varianta Play va opta pentru o cameră foto singulară, în vreme ce versiunea Force va fi echipată cu o cameră duală care cel mai probabil va oferi funcția bokeh și cea de zoom optic 2x.

Ambele terminale au parte de un design similar și vedem totodată acei pini magnetici de pe spate asociați conceptului de modularitate care debuta anul trecut. Modulele deja disponibile vor fi compatibile și cu noile smartphone-uri, iar o parte bună este aceea că prețul acestor accesorii a scăzut în ultima vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×