Moto Z2 Force primește o randare detaliată via @evleaks; avem într-adevăr o cameră duală!

793 ori
<b>Moto Z2 Force primește o randare detaliată via @evleaks; avem într-adevăr o cameră duală!</b>Din ce în ce mai activ în ultima perioadă, celebrul leaker Evan Blass are astăzi pentru noi o randare detaliată pentru smartphone-ul Motorola Moto Z2 Force în versiunea pentru operatorul AT&T. Se confirmă așadar faptul că telefonul sosește cu o cameră

De ceva vreme au cam lipsit informațiile despre Moto Z2 și Moto Z2 Force, terminale pe care le așteptăm de ceva vreme să fie anunțate de către producător mai ales că varianta Z2 Play este de aproximativ o lună oficială. Cel mai probabil stocul redus de procesoare octa-core Qualcomm Snapdragon 835 contribuie la această amânare a debutului, dar nu sunt excluse nici alte situații deosebite.

Moto Z2 Force

Există totuși șanse ca acest debut să se întâmple în vară, un nou indiciu sosind astăzi sub forma unei randări în care vedem telefonul Moto Z2 Force în varianta pentru operatorul american AT&T. Așteptăm telefonul cu 4 GB RAM, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică.

Randarea de mai sus confirmă existența unei camere foto duale și vedem cei 16 pini magnetici de pe spate ce vor facilita utilizarea a diferite module, inclusiv a celor de anul trecut care debutau odată cu Motorola Moto Z. Tot în această zonă se remarcă logo-ul AT&T, cel Motorola și bliț-ul dual-tone integrat în fereastra camerei duale.

Talia este foarte subțire și privit din față telefonul nu diferă prea mult cu vechea generație, aici regăsindu-se butonul home cu scanner de amprente, camera frontală + bliț LED, display-ul de 5.5 inch și earpiece-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×