O reclamă TV difuzată în China ne dezvăluie noi imagini cu ZTE Nubia Z9

Autor:  | Publicat în:  ZTE 720 ori
<b>O reclamă TV difuzată în China ne dezvăluie noi imagini cu ZTE Nubia Z9</b>Așa cum am aflat anterior, chinezii de la ZTE &icirc;și vor dezvălui oficial flagship-ul Nubia Z9 pe data de 6 mai, zi &icirc;n care este programat un eveniment de presă &icirc;n Beijing. &Icirc;n așteptarea acestui eveniment, se pare că...

Așa cum am aflat anterior, chinezii de la ZTE își vor dezvălui oficial flagship-ul Nubia Z9 pe data de 6 mai, zi în care este programat un eveniment de presă în Beijing. În așteptarea acestui eveniment, se pare că producătorul a început deja campania de marketing pentru noul device cu display edge-to-edge.

În cursul zilei de ieri, o reclamă marca ZTE difuzată la TV, prezenta noi imagini cu modelul Nubia Z9. Capturile de ecran din cadrul acestui articol ne lasă încă o dată să admirăm display-ul curbat de tip edge-to-edge ce va fi implementat pe acesta. Din noile imagini nu putem spune cu certitudine dacă este vorba de un panou în stil Galaxy S6 Edge, sau de o sticlă curbată 2.5D aplicată peste.

O reclamă TV difuzată în China ne dezvăluie noi imagini cu ZTE Nubia Z9

Totuși, indiferent de soluția aleasă, ZTE Nubia Z9 va fi un smartphone cu adevărat atractiv, atât prin prisma design-ului său, cât și prin dotările aduse la pachet. Vom primi un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 pe 64-bit, 4 GB memorie RAM și o cameră foto de 21 megapixeli cu bliț dual.

Reclama ZTE Nubia Z9

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×