OnePlus spune adio sistemului de invitaţii pentru cumpărarea modelului One

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.292 ori
<b>OnePlus spune adio sistemului de invitaţii pentru cumpărarea modelului One</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma OnePlus posta un teaser&nbsp;pe Facebook, &icirc;n care ne promitea ceva deosebit anunţat pe 20 aprilie. Pentru că era prea devreme să &icirc;l vedem pe OnePlus Two, speculăm la acel moment că e vorba de scoaterea...

Cu câteva zile în urma OnePlus posta un teaser pe Facebook, în care ne promitea ceva deosebit anunţat pe 20 aprilie. Pentru că era prea devreme să îl vedem pe OnePlus Two, speculăm la acel moment că e vorba de scoaterea sistemului de invitaţii şi se pare că am avut dreptate.

Începând de azi, vânzările lui OnePlus One sunt complet deschise şi fără a fi nevoie de invitaţie. În această perioadă ne apropiem de aniversarea celebrului handset, apreciat la Mobilissimo drept cel mai atractiv telefon în 2014. One a debutat pe 23 aprilie 2014 şi a primit un sistem de invitaţii care a stârnit pasiuni şi nervi în rândul comunităţii formate în jurul acestui device.

Performanţa companiei chineze rămâne totuşi impresionantă: primul lor telefon a fost vândut în peste 1 milion de unităţi anul trecut şi întreaga campanie social media a fost un succes. Revenind la subiectul de mai sus, vă reamintim că OnePlus One se va vinde de acum încolo fără invitaţie mereu. Pe lângă acest beneficiu, OnePlus oferă şi un discount de 75% pentru accesoriile Flip Cover OnePlus şi Premium Screen Protectors.

Capacele spate din bambus (StyleSwap) vor fi la rândul lor disponibile fără invitaţie acum.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×