Imagini live cu smartphone-ul ZTE Nubia Z9 ne confirmă display-ul curbat în stil Galaxy S6 Edge

Autor:  | Publicat în:  ZTE 885 ori
<b>Imagini live cu smartphone-ul ZTE Nubia Z9 ne confirmă display-ul curbat în stil Galaxy S6 Edge</b>După imaginea randată de ieri &icirc;n care ni se prezenta faptul că modelul ZTE Nubia Z9 ar putea sosi cu un display curbat spre margini, la fel ca și Samsung Galaxy S6 Edge, iată că astăzi &icirc;și fac apariția și fotografii live ce vin să...

După imaginea randată de ieri în care ni se prezenta faptul că modelul ZTE Nubia Z9 ar putea sosi cu un display curbat spre margini, la fel ca și Samsung Galaxy S6 Edge, iată că astăzi își fac apariția și fotografii hands-on ce vin să confirme această abordare de design ce nu implică margini în jurul ecranului.

Telefonul pare a fi în același timp și ceva mai îngust, aparență dată de marginile ușor curbate ale display-ului. Pe partea de specificații tehnice ne-am putea aștepta la un display cu rezoluție Quad HD, la un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și o cameră foto de 21 megapixeli.

ZTE Nubia Z9, margini curbate

Potrivit presei chineze ce tocmai a intrat în posesia unei imagini teaser marca ZTE, se pare că acest nou smartphone de top va fi lansat la începutul lunii viitoare, mai precis pe data de 6 mai în Beijing.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×