O viziune comică asupra lansărilor Apple din această săptămână: Steve Jobs îl ciomăgeşte pe Tim Cook cu noul stylus Pencil (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.440 ori
<b>O viziune comică asupra lansărilor Apple din această săptămână: Steve Jobs îl ciomăgeşte pe Tim Cook cu noul stylus Pencil (Video)</b>E drept că umorul celor de la Taiwanese Animators e crud şi uneori grobian, dar sunt c&acirc;ţiva s&acirc;mburi de adevăr &icirc;n următorul clip parodie de mai jos. Era de aşteptat ca mişcarea riscantă de a lansa un stylus să provoace reactii...

E drept că umorul celor de la Taiwanese Animators e crud şi uneori grobian, dar sunt câţiva sâmburi de adevăr în următorul clip parodie de mai jos. Era de aşteptat ca mişcarea riscantă de a lansa un stylus să provoace reactii negative pentru Apple, iar iPad Pro e întâmpinat cu aceleaşi strâmbături din nas. Hai să vedem ce se întâmplă în clip.

În primul rând îl vedem pe Steve Jobs răsucindu-se în mormânt pentru simplul fapt că Tim Cook a lansat un stylus. Şi asta mai ales pentru că la anunţarea primului iPhone Jobs a declarat că cel mai bun stylus inventat vreodată e degetul uman. De-a lungul anilor, fostul CEO Apple a fost mereu vehement contra stylusurilor, repetând la orice talk show sau interviu poziţia sa. Iar acum vine Tim Cook şi lansează fix un stylus, ce e drept unul supradotat numit Apple Pencil şi cu un preţ mare, de 100 de dolari.

Taiwanese Animators nu se feresc să spună lucrurilor pe nume şi îl arată pe Tim Cook ieşind din Microsoft Store şi prezentând brusc iPad Pro cu accesoriul sau tastatura, inspirat de Surface Pro. După aceste blasfemii, parcă îl înţelegem pe Jobs din clip care îl fugăreşte pe Cook cu un stylus mare şi îl miruieşte cu el. E greu de crezut faptul că dacă Jobs era în viaţă am fi văzut vreodată un Apple Pencil.

Cred că era mai probabil să avem interfate holografice şi proiectoare pe telefoane decât să vedem aşa ceva...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×