Oamenii de ştiinţă lucrează la un panou touch moale şi uşor de întins, cu aplicații in gamingul pe mobil

808 ori
<b>Oamenii de ştiinţă lucrează la un panou touch moale şi uşor de întins, cu aplicații in gamingul pe mobil</b>Pentru anul viitor există indicii ce fac referire la faptul că sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc un smartphone flexibil, model cunoscut pentru moment sub denumirea de Samsung Galaxy X. Și oamenii de știință lucrează la un astfel de panou touch

Viitorul aparţine terminalelor flexibile, cam acesta e consensul de câţiva ani, chiar dacă acest viitor pare să tot întârzie. Mai nou oamenii de ştiinţa lucrează la un panou touch moale şi uşor de întins, ce ar putea avea aplicaţii în gaming.

Pentru început a fost creat un touchpad care poate fi folosit pentru a scrie şi a juca jocuri. El este fabricat dintr-un material numit "hydrogel" şi include o reţea de polymeri hidrofilici, care îi permit panoului să fie întins peste limitele normale. Acest material gelatinos poate reţine foarte multă apă şi e foarte maleabil.

Touchpadul a reuşit să îşi păstreze funcţionalitatea normală în timpul testelor, chiar şi când a fost întins la peste 1000% din spaţiul său normal de acoperire. După 100 de cicluri de întindere rezistenţa a crescut puţin. Tehnologia va putea fi folosită în domeniul medical şi în gaming pe terminale portabile, putând fi create "praştii" reale pentru Angry Birds de exemplu. Câteva materiale video pot fi găsite aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×