Oare Steve Jobs are iPhone?

1.057 ori
<b>Oare Steve Jobs are iPhone?</b>Probabil va intrebati cine este acest om si care este legatura sa cu iPhone. Steve Jobs este co-fondatorul si CEO al Apple, si de asemenea fostul CEO al companiei Pixar, inainte ca aceasta sa fie achizitionata de Disney. In aceasta poza se presupune ca...

Probabil va intrebati cine este acest om si care este legatura sa cu iPhone. Steve Jobs este co-fondatorul si CEO al Apple, si de asemenea fostul CEO al companiei Pixar, inainte ca aceasta sa fie achizitionata de Disney.

In aceasta poza se presupune ca Steve Jobs foloseste un iPhone, lucru destul de previzibil pentru un om de baza al companiei Apple. Intrebarea este insa: ce telefon folosea Jobs inainte sa apara iPhone? Stim ca Bill Gates a folosit ani intregi terminale dotate cu Windows Mobile, avand la un moment dat un HTC Typhoon si trecand apoi la un Treo 700w.

Oare Jobs avea alt telefon pana sa ii construiasca Jonathan Ive telefonul viselor sale? Aceasta intrebare nu este pusa pe un ton ironic, de vreme ce surse destul de credibile din cadrul Apple afirma ca domnul CEO nici macar nu avea vreun tip de terminal mobil pana la iPhone. Aceasta intreaga atitudine de "nu folosesc decat daca este facut de mine" este atat de "Apple" incat ne intrebam ce asi are firma in maneca daca isi permite o atitudine atat de aroganta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×