În sfârşit am putea vedea aplicaţiile Google pe Windows 10 Mobile, conform unor zvonuri; Lansarea programată pentru mâine aparent!

1.535 ori
<b>În sfârşit am putea vedea aplicaţiile Google pe Windows 10 Mobile, conform unor zvonuri; Lansarea programată pentru mâine aparent!</b>Aproape la fiecare recenzie de terminale Windows Phone am scos &icirc;n evidenţă la Mobilissimo.ro lipsa aplicaţiilor Google de pe respectivele handseturi. Acest mare handicap nu a fost eliminat nici la 5 ani de la lansarea acestei platforme, dar...

Aproape la fiecare recenzie de terminale Windows Phone am scos în evidenţă la Mobilissimo.ro lipsa aplicaţiilor Google de pe respectivele handseturi. Acest mare handicap nu a fost eliminat nici la 5 ani de la lansarea acestei platforme, dar Windows 10 Mobile ar putea aduce în sfârşit o schimbare, conform unor zvonuri noi.

O postare pe Reddit, care citează un site în limba arabă afirmă că Google pregăteşte variante proprii ale aplicaţiilor sale pentru Windows 10 Mobile. Vestea ar fi excelentă, dar şi greu de crezut, având în vedere istoricul relațiilor Google și Microsoft și reticența binecunoscută a celor de la Google în privința disponibilizării propriului ecosistem (cu tot cu aplicații) pentru sitemul de oprerare concurent, dezvoltat de Microsoft. Numai să ne aducem aminte de telenovela Microsoft, YouTube, Google din 2013!

Sursa continua cu dezvăluirile şi afirma că Google va anunţa aplicaţiile sale pentru Windows Mobile 10 chiar mâine, în cadrul evenimentului Microsoft. Acolo vom vedea noile flagshipuri Lumia, o nouă brăţara smart şi tableta Surface Pro 4, dar va fi şi momentul debutului pentru Windows 10 Mobile. Cu acest dezvantaj dispărut, platformă mobilă Microsoft ar avea în sfârşit un motiv să fie viabilă şi pentru cei care trec de la Android la Windows 10 Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×