Colaborarea dintre Samsung și Grisogono va continua și în acest an, odată cu lansarea lui Gear S3

845 ori
<b>Colaborarea dintre Samsung și Grisogono va continua și în acest an, odată cu lansarea lui Gear S3</b>Anul trecut cei de la Samsung soseau în cadrul târgului IFA 2015 din Berlin cu smartwatch-ul Gear S2, un dispozitiv purtabil bazat pe Tizen OS care câteva luni mai târziu avea să primească și o versiune de lux. Aceasta a fost dezvoltată în colaborare cu

La câteva luni de la debutul smartwatch-ului Samsung Gear S2, producătorul sud-coreean anunța și lansarea unei ediții limitate realizate în colaborare cu elvețienii de la Grisogono. Aceste modele aduceau un cadran plin de diamante, elemente care astfel transformau ceasul într-un adevărat accesoriu de lux și care urcau prețul la 15.000 dolari.

Din câte aflăm astăzi, se pare că parteneriatul dintre Samsung și Grisogono va continua și anul acesta odată cu lansarea lui Gear S3. Ceasul așteptat să fie dezvăluit oficial în cadrul târgului IFA 2016 din Berlin, va primi ulterior și o asemenea variantă exclusivistă cu diamante răspândite pe carcasa circulară.

Cu toate că nu există date tehnice până în acest moment, ne-am dori ca succesorul lui Gear S2 să opteze pentru un display mai generos, păstrându-se totodată inelul circular prin care se poate interacționa cu aplicațiile. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×