MIUI 8 primeşte un teaser cu privire la noile sale funcţii; Va sosi pe 10 mai cu Xiaomi Max şi alte produse noi

1.334 ori
<b>MIUI 8 primeşte un teaser cu privire la noile sale funcţii; Va sosi pe 10 mai cu Xiaomi Max şi alte produse noi</b>După ce phablet-ul Xiaomi Mi Max a primit recent un teaser oficial din partea companiei chineze, iată că astăzi vedem un material similar și pentru următorul MIUI ajuns acum la versiunea numărul 8. Acest custom ROM aduce câteva schimbări interesante,

Chiar dacă și-a prezentat flagshipul la început de primăvară, Xiaomi a ales să aştepte foarte puțin când vine vorba de alte modele smartphone high end şi va prezenta un phablet nou şi un release software proaspăt în mai. E vorba despre Xiaomi Max şi respectiv MIUI 8, care vor sosi pe 10 mai. MIUI 8 a primit şi un teaser, după ce şi phabletul primise unul.

Reţineţi că MIUI este unul dintre cele mai populare ROM-uri din lume, cu peste 170 de milioane de utilizatori la nivel global. De aceea teaserul de mai jos e cu atât mai interesant, în ideea că schimbă lookul zonei unde se află notificările şi Quick Settings. Acestea din urmă sunt plasate imediat deasupra notificărilor şi există şi un soi de "card" sus, ce afişează informaţii meteo.

Zvonurile vorbesc şi despre o nouă aplicaţie muzicală bazată pe cloud şi e posibil să vedem şi schimbări la nivel de design. Încă nu e clar dacă MIUI 8 e bazat pe Android Marshmallow sau dacă şi-a luat inspiraţia din variantele Developer de Android N apărute până acum. Între timp pe phabletul Xiaomi Max îl aşteptăm cu un ecran de 6.4 inch, procesor Snapdragon 820 şi 6 GB RAM. Posibil sa vedem si o noua bratara/smartwatch.

 

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×