Office Mobile 2010 iese din faza beta

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.015 ori
<b>Office Mobile 2010 iese din faza beta</b>Microsoft tocmai a lansat Office Mobile 2010, disponibil acum prin Marketplace gratuit. Trebuie sa mentionam ca Office Mobile este disponibil doar in SUA deocamdata, iar cea mai importanta modificare cu care vine aceasta suita este functia SharePoint....

Microsoft tocmai a lansat Office Mobile 2010, disponibil acum prin Marketplace gratuit. Trebuie sa mentionam ca Office Mobile este disponibil doar in SUA deocamdata, iar cea mai importanta modificare cu care vine aceasta suita este functia SharePoint.

Micorosft Office Mobile 2010

Dupa cum arata si screenshoturile de mai sus, aceasta versiune portabila de Office a fost creata pe baza designului lui Windows Mobile 6.5.3. Puteti descarca pachetul 2010 de aici pe telefoanele Windows Mobile 6.5 care ruleaza deja o versiune de Office Mobile. In ce priveste functia SharePoint, acesta este un sistem de management al continuturilor, gazduit de Microsoft si accesibil prin intermediul lui SharePoint Workspace Mobile 2010, din pachetul Office.

Solutia celor de la Microsoft permite si salvarea documentelor pe telefon, pentru a le edita offline si a le sincroniza mai tarziu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×