Olimpiada de iarna de la Vancouver, in direct pe Facebook via Samsung Omnia II

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.320 ori
<b>Olimpiada de iarna de la Vancouver, in direct pe Facebook via Samsung Omnia II</b>Dupa cum probabil stiti deja, a debutat recent Olimpiada de Iarna de la Vancouver, editia 2010, iar sportivii nostri au gasit timp sa ne transmita live impresiile lor de la fata locului. Cum se intampla acest lucru? &nbsp; &nbsp; Ei bine, ei au primit...

Dupa cum probabil stiti deja, a debutat recent Olimpiada de Iarna de la Vancouver, editia 2010, iar sportivii nostri au gasit timp sa ne transmita live impresiile lor de la fata locului. Cum se intampla acest lucru?

Ei bine, ei au primit telefoane Omnia II de la Samsung, prin intermediul Millenium Communications si vor transmite informatii in direct pe acest cont Facebook.

Am aflat despre aceasta initiativa originala de la Bogdan Theodor Olteanu (Head of PR Division, Millenium Communications), prin intermediul unui tweet al sau. Astfel, daca doriti sa fiti mereu la curent cu rezultatele echipei Romaniei din Vancouver, aruncati o privire pe pagina de Facebook. In acelasi loc veti afla si impresiile sportivilor despre atmosfera din Canada si veti vedea si imagini inedite.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×