Samsung Galaxy S6 Edge costă 2.499 lei la QuickMobile.ro; iată și alte reduceri din campania QuickEnd

1.556 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge costă 2.499 lei la QuickMobile.ro; iată și alte reduceri din campania QuickEnd</b>Ca &icirc;n fiecare zi de vineri, QuickMobile dă startul unei noi campanii de tip QuickEnd ce se &icirc;ntinde pe o durată de trei zile, și care ne aduce prețuri speciale la o gamă largă de produse. Desigur, &icirc;n prim-plan se află telefoanele...

Ca în fiecare zi de vineri, QuickMobile dă startul unei noi campanii de tip QuickEnd ce se întinde pe o durată de trei zile, și care ne aduce prețuri speciale la o gamă largă de produse. Desigur, în prim-plan se află telefoanele și tabletele, dar nici reducerile adresate accesoriilor sau gadget-urilor nu trebuie trecute cu vederea.

Smartphone-ul ce ne atrage atenția instant, este nimeni altul decât Samsung Galaxy S6 Edge, un model ce impresionează prin display-ul cu margini curbate, și bineînțeles prin specificațiile high-end aduse la pachet. Device-ul de față are parte în acest weekend de o reducere de 17%, prețul cel nou fiind de 2.499 lei.

De asemenea, pentru suma de 2.199 lei putem alege smartphone-ul HTC One M9 Plus, device ce sosește cu display Quad HD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Acesta beneficiază și de o cameră frontală de 4 ultrapixeli perfectă pentru selfie-uri.

În categoria gadget-uri întâlnim și brățara fitness Oregon, un produs ce are parte de o reducere consistentă de 50%. Acest device monitorizează calitatea somnului, dar și activitățile sportive realizate. Brățara fitness Oregon este compatibilă cu iOS și Android, fiind vândută de către QuickMobile la prețul de 99 lei.

Pentru toate celelalte produse incluse în promoția QuickEnd, puteți accesa pagina dedicată de pe QuickMobile.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×