MWC 2010: Sony Ericsson Vivaz pro, smartphone-ul full QWERTY pentru messaging si social networking

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 6.806 ori
<b>MWC 2010: Sony Ericsson Vivaz pro, smartphone-ul full QWERTY pentru messaging si social networking</b>Sony Ericsson Vivaz pro este cel mai nou model al celor de la SE, anuntat ieri in cadrul unui eveniment de presa ce precede MWC 2010. Acest terminal full QWERTY este unul dedicat mesageriei instant si serviciilor de social networking. Daca numele vi se...

Sony Ericsson Vivaz pro este cel mai nou model al celor de la SE, anuntat ieri in cadrul unui eveniment de presa ce precede MWC 2010. Acest terminal full QWERTY este unul dedicat mesageriei instant si serviciilor de social networking.

Daca numele vi se pare cunoscut, aflati ca exista deja un Sony Ericsson Vivaz, anuntat in luna ianuarie, iar modelul pro vine cu functii in plus, pe care le aflati in randurile urmatoare. Imbunatatirea principala este includerea unei tastaturi glisante QWERTY, care vine insotita de suport Twitter, Facebook, un display touch de 3.2 inchi, cu ratie a aspectului 16:9, captura video HD, posibilitate de upload via YouTube si suport PlayNow.

MWC 2010: Sony Ericsson Vivaz pro, smartphone-ul full QWERTY pentru messaging si social networking

Handsetul suporta conectivitate UMTS HSPA 900/2100 si GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, dar si UMTS HSPA 850/1900/2100 si GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900. Sony Ericsson Vivaz pro va sosi pe in trimestrul 2 al acestui an, in variante de culoarea neagra sau alba. Specificatiile sale mai includ si o camera de 5.1 megapixeli cu zoom digital de 4x, autofocus continuu (video), geotagging, stabilizator de imagine si touch capture, Bluetooth stereo cu A2DP, un browser WebKit, Microsoft Exchange ActiveSync si Symbian OS.

Urmasul lui Vivaz vine cu radio FM, suport pentru video streaming, A-GPS, Google Maps, un jack audio de 3.5 mm, WiFi, TV out, 2 headseturi optionale la pachet cu telefonul si un card microSD de 8 GB. Iata si un clip de prezentare a telefonului:

MWC 2010: Sony Ericsson Vivaz pro, smartphone-ul full QWERTY pentru messaging si social networking

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×