OnePlus 2 primeşte şi un preţ, de 402 dolari şi ar urma să vină cu procesorul Snapdragon 810

1.939 ori
<b>OnePlus 2 primeşte şi un preţ, de 402 dolari şi ar urma să vină cu procesorul Snapdragon 810</b>OnePlus Two a tot avut parte de scăpări şi zvonuri &icirc;n ultimele luni, dar &icirc;n mod mai discret dec&acirc;t multe alte telefoane din China, deci secretul e bine păstrat. &Icirc;n vreme ce &icirc;i aşteptăm debutul &icirc;n trimestrul 3,...

OnePlus Two a tot avut parte de scăpări şi zvonuri în ultimele luni, dar în mod mai discret decât multe alte telefoane din China, deci secretul e bine păstrat. În vreme ce îi aşteptăm debutul în trimestrul 3, aflăm azi care ar putea fi preţul sau.

Terminalul flagship al tinerei companii asiatice pe acest an va costa în jur de 402 dolari, un salt nu foarte mare de la preţul accesibil al predecesorului. La drept vorbind ne aşteptam la 500 sau chiar 600 de dolari, având în vedere dotările acestui model. El ar urma să includă un procesor Snapdragon 810, 3 sau 4 GB RAM şi un ecran Quad HD de 5.5 inch sau chiar 6 inch, cu sticlă 2.5D.

A fost promis şi un senzor de amprente aici şi încă aşteptăm şi acel al doilea telefon mai mic şi mai accesibil, despre care s-a vorbit mult în ultimele luni. Vă reamintesc şi că sistemul de invitaţii va fi în vigoare pentru OnePlus Two, deşi a fost scos pentru OnePlus One, cu ocazia aniversării companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×