OnePlus 2 primește actualizarea la OxygenOS 3.0.2, pachet software bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow

1.081 ori
<b>OnePlus 2 primește actualizarea la OxygenOS 3.0.2, pachet software bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow</b>Deși ne apropiem cu pași repezi de lansarea lui OnePlus 3, iată că producătorul chinez nu uită de flagship-ul din 2015 și vine astăzi în întâmpinarea utilizatorilor cu OxygenOS 3.0.2 - pachet software bazat pe sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow

Cu toate că ne apropiem de lansarea lui OnePlus 3, iată că flagship-ul din 2015 nu este lăsat în urmă - smartphone ce astăzi primește actualizarea la OxygenOS 3.0.2 - pachet bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow. Update-ul de față va sosi over-the-air în cursul zilei de astăzi către utilizatori, iar mai jos aflați câteva dintre noutățile aduse.

În primul rând beneficiem de un mod Doze îmbunătățit pentru o mai bună autonomie a bateriei, o serie de îmbunătățiri la capitolul perfromanță, dar și un update pentru scanner-ul de amprente care teoretic ar trebui să recunoască amprenta mult mai repede decât până acum.

Avem un nou UI pentru camera foto, optimizare pentru sistemul de autofocalizare, dar și posibilitatea de blocare a aplicațiilor din meniul de multitasking pentru a nu mai fi eliminate la apăsarea butonului Clear All. Pachetul software sosește fără aplicațiile MaxxAudio și Tuner, iar tastatura Swiftkey este actualizată a versiunea 6.3.3. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×