OnePlus 2 va avea parte de o lansare inedită în format VR; 27 iulie este ziua dezvăluirii

1.157 ori
<b>OnePlus 2 va avea parte de o lansare inedită în format VR; 27 iulie este ziua dezvăluirii</b>Deși ne așteptam ca ieri, 25 iunie, cei de la OnePlus să ne dezvăluie o nouă dotare a noului flagship, se pare că nu a fost așa, compania av&acirc;nd alte lucruri &icirc;n plan. Astfel, cea de-a 3-a caracteristică a lui OnePlus 2 este...

Deși ne așteptam ca ieri, 25 iunie, cei de la OnePlus să ne dezvăluie o nouă dotare a noului flagship, se pare că nu a fost așa, compania având alte lucruri în plan. Astfel, cea de-a 3-a caracteristică a lui OnePlus 2 este reprezentată de faptul că lansarea sa va fi realizată în format VR.

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, țoti dintre noi ce deținem o pereche de ochelari VR vom putea urmări evenimentul de lansare a lui OP2 într-un mod interactiv ce practic ne transpune în sala de lansare. Cu această știre, aflați că evenimentul de lansare a lui OnePlus 2 va avea loc pe data de 27 iulie la ora 17:00 (ora României).

OnePlus nu uită să precizeze faptul că prin intermediul unei astfel de lansări, noi ca și privitori vom putea sta chiar lângă echipa de ingineri ce a creat noul produs, și totodată observa din toate unghiurile noul device. De asemenea, cei de la OnePlus vor pune în curând la vânzare și o pereche de ochelari VR Cardboard, echipament care aparent va avea un preț de 0 euro, urmând ca noi să plătim doar livrarea. Cum vi se pare această idee de lansare a unui produs?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×